Skip to content

Join the legends

We want you. We need you. We love you. Dit is geen begin van een slecht liefdeslied, we menen het nog echt ook! We hebben steengoede mensen nodig zoals jij. Lijkt het je tof om onderstaande diensten te leveren?

Dynamic People is een snelgroeiende scale-up van gedreven professionals met de juiste teamspirit. De dynamische houding en betrokkenheid zitten standaard in ons DNA. Onze platte organisatiestructuur brengt korte lijnen en een open, informele sfeer. Team Dynamic People, want één team, dat zijn wij. Door onze ondernemende houding houden wij van doen: neem initiatief en zorg samen dat het beste idee wint. Zo versterken we elkaar en vieren we samen de successen. Om samen te kunnen gaan voor die successen, krijg jij de kans om professioneel te groeien. Bij Dynamic People is er ruimte om je te ontwikkelen, door studie en door doen.

wie we zijn

Bente Bucker - Head of Culture

"De platte organisatiestructuur en ruimte voor initiatief maken Dynamic People uniek voor mij."

Niels Minnee - PowerApps Lead

“Gestart als Junior Consultant in 2012 en nu CRM team lead. Als je kansen ziet én pakt, kun je hier goed bouwen aan je carrière."

Wilmer Alcivar - D365 Power Platform Consultant

"De interne cultuur is totaal anders dan wat ik in het verleden (op een goede manier) heb gekend, het geeft me het gevoel dat ik in alle opzichten wordt ondersteund, van persoonlijk tot professioneel. Ik werk ook zij aan zij met andere specialisten, dus ik verveel me nooit."

Carina Rea Senior - D365 BC Consultant

"Het internationale karakter is de reden waarom ik voor Dynamic People heb gekozen. Qua klanten, projecten maar ook zeker vanwege de internationale collega's."

Waar we voor staan

Ondernemerschap, innovatie, samenwerking en plezier zijn de waarden die de kern vormen van alles wat we doen, en daarom omvat ons groeiende team verschillende disciplines die werkzaam zijn in verschillende sectoren.

wat we doen

Power Platform & CE

Het Power Platform en Customer Engagement (CE/CS) Team is een enthousiaste groep van 25 experts die gespecialiseerd zijn in het creëren van Business Solutions met Dynamics 365 en Power Platform. Of u nu een van de D365-modules gebruikt of helemaal opnieuw bouwt, het team is toegewijd om klanten te helpen de beste oplossing voor hun behoeften te vinden.

Business Services

Binnen het HR-team werken we samen om HR-doelstellingen te bereiken. We zijn verantwoordelijk voor taken zoals werving en selectie en behoud van medewerkers, begeleiden en coachen, trainingen en verbinden van personeel, en werken nauw samen met andere afdelingen om ervoor te zorgen dat de HR-strategieën aansluiten bij de Dynamic People doelstellingen.

ERP & Business Central

Binnen het BC team helpen we klanten met vraagstukken zoals het verbinden van activiteiten van verschillende afdelingen waardoor de klant bedrijfsprocessen automatiseert, beheert en optimaliseert. Ons doel is om hiermee snel en overzichtelijke, praktische bedrijfsinformatie te genereren op basis van real-time en historische gegevens.

Sales & Marketing

Wij zijn een dynamische groep professionals, toegewijd aan het verbeteren van de klantervaring. Onze focus ligt op het leveren van creatieve oplossingen die de verwachtingen van de klant overtreffen. We gebruiken onze expertise en innovatie om de groei van het bedrijf te ondersteunen en een optimale merkervaring voor klanten te creëren.

Met wie we samenwerken

Join us and help companies transform their business with top-notch tech solutions

wat we doen

Project Management

Als Project Management team werken we nauw samen met andere teams en klanten om hun behoeften en doelen te begrijpen. Als Microsoft Partner garanderen we dat onze klanten kennis en advies kunnen verwachten op een bepaald niveau. Om dit te bereiken implementeren we effectieve en efficiënte strategieën voor een succesvolle oplevering.

Dynamic Products

Dynamic Products is een onafhankelijke software leverancier (ISV). Ons doel is om de gaten te dichten die onstaan tussen ERP (Enterprise Resource Planning) en CRM (Customer Relationship Management) oplossingen. We zijn gespecialiseerd in software die waarde toevoegt aan deze systemen, in het bijzonder van de Microsoft Dynamics familie.

Azure & BI

Het BI-team helpt klanten met verschillende datagerelateerde vraagstukken. Daarnaast bieden we Power BI-trainingen en standaard rapportage-pakketten voor Microsoft Dynamics, zodat klanten snel en weloverwogen beslissingen kunt nemen. Ons doel is om de klant te helpen data om te zetten inwaardevolle inzichten die bedrijven vooruit kunnen helpen.

Cloud 4 Commodities

Het C4C team is verantwoordelijk voor implementaties van commodity processen. Wij leveren technisch en functioneel advies voor het Microsoft Platform en de verschillende toepassingen zoals Finance & Supply Change Management, Business Central, D365 Sales, Power BI en het PowerPlatform. Het team werkt zowel met voor lokale als internationale klanten.

Werken bij dynamic people

Kansen moet je zelf pakken, maar talent krijgt bij ons alle ruimte om te groeien. Wij maken een gezonde groei door en daarom zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons team kunnen versterken.