Overslaan naar content

Driven to take you further

Onze klanten, maar ook onze collega's. Bij ons is genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen en het allerbeste uit jezelf te halen. Zo vertalen wij complexe vraagstukken naar simpele oplossingen waar iedereen mee kan werken. Iets voor jou?

Werken bij dynamic people

Met gedrevenheid, focus op verbinding, een ondernemende mindset en plezier in ons vak ontwikkelen we tools waarmee mensen boven zichzelf uit kunnen stijgen en organisaties kunnen excelleren. We zijn initiatiefrijk, oplossingsgericht en doen dingen graag beter en anders. Ook bij complexe vraagstukken of wanneer ontwikkelingen nog onzeker zijn. We nemen het voortouw en leveren altijd.

Ontmoet je collega's

Wij zijn trots op onze collega's. Allemaal unieke individuen met een gedeelde passie: het vormgeven van geavanceerde technologische oplossingen om mensen en organisaties verder te brengen. Kom jij erbij?

Onze pluspunten

Eén dag per week de tijd om jezelf te ontwikkelen

Great Place to Work certified

Ongelimiteerd opleidingsbudget

Een goede werk-privé balans met 27+ vakantiedagen

Groen en innovatief kantoor in Amsterdam

Indrukwekkende evenementen en uitjes

"Het internationale karakter is de reden waarom ik voor Dynamic People heb gekozen. Qua klanten, projecten maar ook zeker vanwege de internationale collega's."

Carina Rea Senior D365 BC Consultant

Dynamic People | Carina Rea Senior | D365 BC Consultant

Waar we voor staan

Onze visie? Het versimpelen van bedrijfsprocessen met visionaire oplossingen van wereldklasse.

Ondernemerschap, gedrevenheid, verbinding en plezier zijn de waarden die de kern vormen van alles wat we doen, en daarom omvat ons groeiende team verschillende disciplines die werkzaam zijn in verschillende sectoren.

Onze klanten

Werk samen met collega’s en partners aan worldclass IT-oplossingen voor mooie organisaties.

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Kansen moet je zelf pakken, maar talent krijgt bij ons alle ruimte om te groeien. Wij maken een gezonde groei door en daarom zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons team kunnen versterken.